Man met harddrugs aangehouden

Toen surveillerende agenten zaterdagnacht 30 april een auto natrokken die voor hen reed op de Wolfskuilseweg bleek deze onverzekerd. Ze spraken de bestuurder, die ze ambtshalve kenden, hierop aan en controleerden hem vervolgens op grond van de Opiumwet. Het resulteerde in de aanhouding van de 21-jarige Nijmegenaar.

Tijdens fouillering kwamen er diverse goederen tevoorschijn, waaronder een hoeveelheid geld en tientallen bolletjes cocaïne. Ook in de auto vond de politie op cocaïne gelijkende substantie. Alle aangetroffen spullen zijn voor het onderzoek in beslag genomen. Daarnaast is de auto in beslag genomen om deze verbeurd te laten verklaren. Omdat de agenten een alcohollucht bij de verdachte roken en ook alcoholische drank in de auto vonden, is een blaastest bij hem afgenomen.

Er bleek sprake van enig alcoholgebruik, maar dit bleef net onder de strafbare grens. De 21-jarige is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt. Ook kreeg hij een bekeuring voor het beledigen van een ambtenaar in functie.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.