Lopen voor het Helen Dowling Instituut (Taborhuis) tijdens de Vierdaagse

Heb je een startbewijs voor de Vierdaagse en wil je mensen met kanker helpen? Loop dan mee voor het Helen Dowling Instituut (HDI), voorheen bekend als Taborhuis. 

Met jouw hulp kan het HDI mensen met kanker, en hun naasten, helpen de ziekte emotioneel te verwerken. En dat is hard nodig. Elk jaar krijgen 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Een schokkende boodschap met een enorme impact. Want kanker heb je niet alleen. Ook op de partner en kinderen heeft het grote invloed. Wij helpen dan ook niet alleen de mensen met kanker maar ook de naasten. Maar zonder extra geld lukt dat niet. Daarom deze actie.

You never walk alone
Juist als je het tijdens de Vierdaagse  zwaar hebt helpt het enorm als je weet dat je voor anderen loopt die het nog zwaarder hebben.  Je zet niet niet alleen  een mooie wandelprestatie neer maar helpt daarmee ook nog eens  anderen!

Meld je daarom bij ons aan. En laat je on- of offline sponsoren door familie, vrienden, collega’s en buren. Jouw donatie wordt voor 100 % besteed aan onze zorg voor mensen met kanker en hun naasten  in de regio Nijmegen en Arnhem.

 

Geven en nemen
Het HDI helpt  je met werving, wandelattributen en dagelijkse peptalks ! In ruil hiervoor vragen we je om minimaal 100,- op te halen. De grootste inzamelaar wordt zelfs beloond met  een Hemelse High Tea voor 2 personen. Voor aanmelding  of aanvullende informatie:  e.oomen@hdi.nl, 024-6843620, www.hdi.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.