Lokfiets tweemaal succesvol

Nijmegen – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdagnacht een 30-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een fiets. Dit bleek ook nog eens een lokfiets te zijn. Diezelfde nacht is ook een 56-jarige Nijmegenaar voor hetzelfde feit tegen de lamp gelopen.

De fiets was in de 84e straat van de Zwanenveld gestald en op slot gezet. Agenten kregen op een gegeven ogenblik een signaal door dat de fiets in beweging was. Op de Zwanenveld 62e straat troffen de agenten de fiets aan en zijn nieuwe eigenaar. De verdachte werd even verderop aangehouden. De fiets was van een ander slot voorzien en het originele slot was verdwenen. De man werd ingesloten. Vandaag mag hij zijn verhaal doen aan de recherche.

Een andere lokfiets werd weggehaald door een 56-jarige Nijmegenaar op de Tunnelweg uit de fietsenstalling. De fiets kwam in beweging op de Tunnelweg en ging in de richting van de Vlietstraat. Uiteindelijk kwam hij tot stilstand in de Dinkelstraat. Het was voor de agenten even zoeken maar uiteindelijk werd de fiets teruggevonden in een achtertuin van een woning aan de Oscar Carrestraat. Het slot bleek geforceerd te zijn. De agenten belden bij de woning aan en confronteerden de bewoner met hun bevindingen. De verdachte werd aangehouden en ingesloten op het politiebureau. Vandaag gaat de recherche verder met het onderzoek.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.