Lokaal Compliment voor vrijwilligers in Nijmegen op woensdagavond 11 december

Ongeveer 60.000 Nijmegenaren zetten zich in voor hun stad of hun buurt. Zonder hen zouden er geen festivals en evenementen in de stad zijn en was er bijvoorbeeld geen verenigingsleven. Zonder de vrijwilligers zou de Nijmeegse samenleving er heel anders uitzien. De gemeente Nijmegen vindt vrijwilligerswerk niet alleen belangrijk maar wil dit ook stimuleren en waarderen. Daarom organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen jaarlijks ‘Het Lokaal Compliment’ waarbij vrijwilligers uit Nijmegen in het zonnetje worden gezet.

Deze avond in het Kolpinghuis, met een geheel ander programma dan voorgaande jaren, start vanaf 19.30 uur.  Kom samen met uw collega vrijwilligers en geniet van een spetterend programma onder het genot van een hapje en drankje. Dans mee met een DJ, lach mee met de Stand Up comedy of leef u uit tijdens een van de creatieve workshops van de hobbycentra uit Nijmegen! Het programma duurt tot 23.00 uur.

Bent u vrijwilliger in Nijmegen? Dan nodigen wij u van harte uit voor het Lokaal Compliment 2013 op woensdagavond 11 december. U zich hiervoor aanmelden via de website www.vwc-nijmegen.nl.

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.