Lidl doneert 1000 euro aan Woongroep “Non Solus”

Donderdag 14 september heeft Harry Huiting namens woongroep “Non Solus” een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen. Dit mooie bedrag is afkomstig van supermarkt Lidl die met alle 412 winkels in het land lokale initiatieven steunt.

Woongroep “Non Solus”

“Als bestuur van de woongroep organiseren we verschillende activiteiten voor de bewoners. Bijvoorbeeld een BBQ die we altijd aanvullen met producten van Lidl. We zijn hartstikke blij met deze gift, zo kunnen we weer meer activiteiten organiseren!, aldus Harry Huiting. Supermarktmanager Roy overhandigde de cheque met veel plezier; “Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie. In Nijmegen dragen we dan ook graag ons steentje bij. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en zijn we betrokken bij de buurt’’.

Lidl helpt lokaal

Lidl is dit jaar 20 jaar in Nederland. Met de actie Lidl helpt Lokaal bedankt de supermarkt haar klanten omdat ze al jaren voor de winkel kiezen. Alle winkels van Lidl doen mee, dit betekent dat er 412 keer 1000 euro beschikbaar is voor een goed initiatief in de buurt. Denk aan het opknappen van het speeltuintje, het organiseren van een sportieve activiteit voor kinderen, het verzorgen van een leuke dag voor ouderen of een opruimactie voor een schonere buurt. Als de buurtbewoners er blij van worden helpt Lidl graag een handje.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.