Lezing over Hoera! We gaan bezuinigen bij boekhandel Dekker v.d. Vegt

Donderdag 22 januari geeft Patricia Bender een lezing over haar boek Hoera! We gaan bezuinigen bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Door bezuinigingen in de gezondheidszorg is de burger nu zelf aan zet. In een maatschappij waarin mensen klagen over teveel werkdruk, brengt Patricia Bender het nieuws dat de zorg voor elkaar mensen gelukkiger en gezonder maakt.

Aanvang 19.15 tot 21.00 uur. Gratis entree en graag aanmelden via 024 3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Hoe gaan we bezuinigen?
De gezondheidszorg is onbetaalbaar. De vraag is niet langer: komt er meer geld? Want het is er niet. Nu niet. En in de toekomst zeker niet. Volgens deskundige Patricia Bender kunnen we niet langer naar de overheid wijzen. Het is nu aan de burger zelf. Geen extra geld van de overheid. Maar extra inzet en betrokkenheid van de burger. Krijgt moeder te weinig aandacht in het verzorgingstehuis? Kom zelf langs. Is het eten voor vader via thuiszorg te eenzijdig? Bereid dan zelf een maaltijd voor hem. Schrik je ervan dat een op de drie Nederlanders eenzaam is, maar weet je nauwelijks wie er bij jou aan de overkant woont? Bel aan. Het is nu aan de burger. . .

In dit provocerende en tegelijkertijd optimistische boek schetst Patricia Bender het beeld van een wereld in verandering. Een wereld waarin mensen van elkaar zijn vervreemd.

Patricia Bender heeft al 25 jaar ervaring uiteenlopende functies bij organisaties in de sector  wonen, zorg en welzijn. Ze is mede-eigenaar van Triptiek;  samenwerkings-ontwikkeling met bijzondere aandacht voor zelforganiserende teams, zelfredzaamheid en familieparticipatie. Zij is eveneens spreker en trainer.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.