Lezing over ”Een schat aan liefde” bij boekhandel Dekker v.d. Vegt

Donderdag 12 februari geeft Marthe van der Noordaa een lezing over haar boek Een schat aan liefde bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Een toepasselijk onderwerp aan de vooravond van Valentijnsdag (zaterdag 14 februari).
Aanvang 19.15 tot 21.00 uur
Gratis entree en graag aanmelden via 024 3020130 of info@dekkervdvegt.nl

Een schat aan Liefde gaat over de schoonheid en mystiek van de liefdesrelatie. Over hoezeer de liefde je leven glans kan geven en kan doen schitteren. Er is veel te zeggen over de moeite en worsteling van de relatie, maar in dit boek staat de rijkdom op de voorgrond. De schat aan liefde die we in de maalstroom van het dagelijks leven kunnen vergeten, maar die onder alles aanwezig blijft, klaar om opgedolven te worden.

Op haar kenmerkende wijze – concreet, diepgaand en persoonlijk – beschrijft Marthe van der Noordaa in Een schat aan Liefde de schatten van de liefdesrelatie: de vonk van de eerste ontmoeting, de leerweg van de relatie en het mysterie van de liefde.
Geïllustreerd met liefdesgedichten en schitterende zwart-wit portretten

‘Een schat aan Liefde is een krachtig pleidooi om meer te investeren in de liefde. Er zijn meer boeken geschreven over de liefde, maar die gaan veelal over wat er mis is. Dit boek laat je kijken naar wat er nog wel is. Met inspirerende tips om je relatie levendig te houden!’

Marthe van der Noordaa (1963) is van oorsprong theatermaker en scenarioschrijver. In haar eigen coaching praktijk begeleidt zij koppels in hun zoektocht naar een liefdevolle en werkzame relatie. Daarnaast geeft ze lezingen over de liefde. Ze werkt ook bij ITIP School voor leven en werk te Zutphen.
Marthe van der Noordaa is medeauteur van Het Juwelenschip van Longchenpa en auteur van Een zucht van verlichting; totale aanwezigheid in het dagelijks leven (derde druk, uitgeverij Ten Have). Lees haar populaire blog op www.eenzuchtvanverlichting.com.
Een schat aan Liefde, Marthe van der Noordaa
isbn: 978 90 821242 1 7
Prijs: €19,90
Gebonden uitvoering, 168 pagina’s
Uitgeverij Ten Have Meer informatie: www.eenschataanliefde.nl

Dekker v.d. Vegt boekverkopers
Marikenstraat 29, 6511 PX Nijmegen, 024 3020130
www.libris.nl/dekker-vd-vegt & www.dekkervdvegt.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.