Lesbische Spelen Nijmegen

Sportieve ontmoetingsavond voor vrouwen
In de Roze Meimaand organiseert COC Nijmegen de Lesbische Spelen 2014. Heb jij zin in een sportieve avond met lesbische, biseksuele of gayminded vrouwen? Kom dan zaterdagavond 10 mei naar het Roze Huis Nijmegen.

Van yogales tot CrossFit
Competitief of voor de lol? Actief of liever iets rustiger aan? Voor jong of ouder? Het aanbod aan workshops is zo divers dat er voor iedereen wel iets leuks bijzit. Je kunt in twee rondes kiezen uit verschillende activiteiten die met name buiten plaatsvinden. Ga mee volleyballen of een yogales volgen bij de Waalbrug, voetballen of CrossFit fitnessen in het Valkhofpark, wandelen door de Ooijpolder of spelletjes of theater spelen in het Roze Huis.

Aanmelden
Om 19.00uur kan iedereen zich in het Roze huis (Antoniusplaats 1) aanmelden voor twee activiteiten. Kosten voor deelname zijn €5,00 per persoon. Een workshopronde duurt 45 minuten, tussendoor is er een pauze van een kwartier. De ‘dike’wandeling neemt twee rondes in beslag.
Rondom het vuur wordt de avond onder de Waalbrug sfeervol afgesloten door een verhalenverteller (eindtijd; 22.30uur).

Wees goed voorbereid
Pas je kleding aan op de sportieve (buiten-)activiteiten, neem voldoende eten/drinken mee en besef dat je zelf het beste kunt inschatten welke fysieke inspanning voor jou haalbaar is.

Bij slecht weer zijn we genoodzaakt de Lesbische Spelen af te lasten. Houd de website en facebookpagina van COC Nijmegen in de gaten voor het laatste nieuws; www.cocnijmegen.nl /  Facebook COC Nijmegen
COC Nijmegen ziet jou graag op 10 mei!

Samenvattend
Wat: Lesbische Spelen Nijmegen
Activiteiten: voetbal, volleybal, yoga, CrossFit, wandeling, gezelschapsspelen, theater, vuur
Wanneer: zaterdagavond 10 mei, 19.00uur tot 22.30uur
Startlocatie: Roze Huis, Antoniusplaats 1, Nijmegen
Spellocaties: Roze Huis, onder de Waalbrug, Ooijpolder, Valkhofpark

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.