Laatste modeltreinenbeurs in Wijchen op zaterdag 4 februari

Op zaterdag 4 februari zal voor de laatste keer een modeltreinenbeurs georganiseerd worden bij Zaal Verploegen in Wijchen. Jarenlang is deze beurs met plezier georganiseerd en door hobbyisten uit heel Nederland bezocht.

Ook de bezoeker was altijd te spreken over de opzet van de beurs en het gevarieerde aanbod. Deze laatste beurs in Wijchen op zaterdag 4 februari is voor alle modeltreinfanaten te bezoeken tussen 10.00 en 15.00 uur.

Ondanks het digitale tijdperk zijn modeltreinen nog steeds bij jong en oud in trek. Er is in formaten en tijdperken van alles te verzamelen. Hobbyisten zijn aanwezig op deze beurs als standhouders, en kunnen bezoekers en liefhebbers voorzien in advies, taxatie en reparatie. Voor modeltreinen, maar ook voor alle toebehoren als huisjes, boompjes en figuurtjes.

Deze beurs is natuurlijk ook zeer geschikt om de eigen verzameling modeltreinen eens flink uit te breiden of dat item te vinden waar u al zo lang naar op zoek bent. Bezoekers kunnen ook hun oude modeltreinen/-bouw meenemen, om te koop aan te bieden aan de standhouders.

Groot begrip in de regio

Al jaren lang is Zaal Verploegen in Wijchen de vaste locatie voor deze modeltreinenbeurs. De zaal is te vinden aan de Woeziksestraat 100. Met de auto komen is geen enkel probleem; voor de deur en achter het gebouw is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding gratis welkom.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.