Kwatta: Mismuis terug in Nederland!

Kwatta herneemt prijswinnende jeugdtheatervoorstelling
Theatergroep Kwatta bracht haar jeugdtheatervoorstelling Mismuis in Nederland, Schotland, Amerika en Canada met succes op de planken.
Van 10 januari t/m 22 maart 2015 toert Kwatta weer met Mismuis door eigen land en speelt onder andere in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Sittard.

Manxmouse on tour
Mismuis won als Manxmouse de IPAY Victor Award 2014, nam deel aan het Imaginate Festival 2014 in Edinburgh en toerde van 16 oktober t/m 22 november 2014 door de VS en Canada. Van 24 april t/m 31 mei 2015 toert Manxmouse opnieuw door de VS en Canada. Begin oktober 2015 speelt Kwatta Manxmouse op het Dublin Theatre Festival.
Mismuis
Je zult maar een Mismuis zijn, zo’n muis zonder staart, met veel te grote oren en dat je dan blauw bent en niet grijs. Wie wil je dan nog opeten? Wie jaagt er achter je aan? Jij bent voor de Miskat, zeggen alle dieren. Dat is het Noodlot, daar is niks aan te doen! Dus gaat Mismuis op zoek naar zijn noodlot en loopt hem uiteindelijk op het eiland Man tegen het lijf.
Mismuis is een avontuurlijke voorstelling over een dappere muis die als muis dan misschien wel mislukt is, maar als Mismuis gelukkig heel geslaagd blijkt te zijn!
Mismuis is een voorstelling met heel veel poppen, animatie en muziek.

De pers over Mismuis:
‘Speels, lichtvoetig en muzikaal.’ (De Volkskrant, 4 ****, 20-11-2012)
‘Binnen een uurtje smoorverliefd op een blauwe muis zonder staart en met kangoeroeoren.’ (Theaterkrant, 4 ***, 14-10-2012)
‘Really, you have to see this Theatergroep Kwatta show!’ (Herald Tribune Scotland, 5 ****, mei 2014)

Meer informatie: www.kwatta.info.
tekst: Paul Gallico – bewerking en regie: Josee Hussaarts – spel: Ferdi Janssen, Siem van Leeuwen, Steven Stavast en Hans Thissen – decor en kostuums: Barbara Kroon – poppen: Siem van Leeuwen – lichtontwerp: Henk van der Geest – techniek: Jesse Knoop en Hanno Siegers – foto’s: Edwin Deen

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.