Kringloopwinkel Terre des Hommes Nijmegen viert 3-jarig bestaan met afsluiting project

Met gepaste trots kan de winkel van Terre des Hommes in Nijmegen zeggen weer een project financieel af te hebben gesloten. Een mooie manier om het 3-jarig bestaan van de winkel mee te vieren.

Hartelijk dank

En dat allemaal dankzij u! U heeft er, samen met onze vrijwilligers voor gezorgd dat een groot aantal kinderen en jongeren in Bolivia die seksueel werden uitgebuit uit hun benarde situatie zijn bevrijd. En voorkomen dat andere kinderen hetzelfde gebeurd. En daarvoor willen wij u, als winkelend publiek, heel hartelijk danken voor al uw aankopen. Zonder uw steun zijn we immers nergens. Meer weten over onze projecten én het resultaat? Beleef het op www.tdhjaarverslag.nl.

Nieuw doel op de Filipijnen

Inmiddels is er door onze vrijwilligers weer een nieuw goed doel gekozen waar de winkel in Nijmegen voor gaat werken. Het gaat om een project in de Filipijnen waar het Children’s Legal Bureau opkomt voor kinderrechten. Zij doen dit door kinderen die slachtoffer van uitbuiting zijn, met name de slachtoffers van kindersekstoerisme, te helpen in de vorm van bijvoorbeeld rehabilitatie- en reïntegratieprogramma’s. De bevolking daar heeft uw hulp na de natuuruitbarstingen, extra hard nodig. Mogen we weer op uw hulp rekenen?

Winkelen vanuit de kerstgedachte

Winkelen bij Terre des Hommes betekent kwalitatief goede producten tegen een lage prijs, waarmee je ook nog eens het goede doel steunt. En dat past bij deze tijd van het jaar en bij de kerstgedachte.  Bent u nog op zoek naar een kerstcadeau voor uw naaste? Onze winkel heeft een ruim kerstassortiment. Heeft u nog goederen waar u niets meer mee doet, lever ze bij ons in en u maakt een ander blij. We zien u graag op de Couwenbergstraat 129, u bent van harte welkom!

Wat doet Terre des Hommes?

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.