Korte speelfilm zoekt lokaal acteertalent in Groesbeek

Voor de nieuwe film ‘JUNKSKE’ van studenten aan de Nederlandse Filmacademie Amsterdam is de zoektocht gestart naar acteertalent uit de regio Groesbeek/ Nijmegen.

Voor meerdere (hoofd)rollen worden jongens gezocht tussen de 16 en 23 jaar. Halverwege januari zal de filmploeg neerstrijken in de gemeente Berg en Dal om daar de volledige film op te nemen.

Regisseur Vincent Tilanus maakt een film die teruggrijpt naar zijn jeugd in de omgeving Groesbeek. Junkske gaat over tienerjongen Raf die in de sterke voetsporen van zijn oudere broer Boas wil treden, maar Raf is met zijn dromerigheid en zwakke fysiek verre van huis. In een rauwe wereld is hij het slachtoffer van een groep jongens die zijn leven ondragelijk maken. Wanneer Raf na een wanhopige poging door Boas niet gezien wordt, steelt hij uit woede zijn broer’s brommer. Dit zet een kettingreactie op gang waarin zijn held en vijand zich samen tegen hem keren.

In deze korte film willen de makers graag lokaal acteertalent een kans geven om hiermee een zo’n authentiek mogelijk verhaal neer te zetten. Het project zal een kans zijn voor lokale jongeren om gezien en ontdekt worden op het grote scherm. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met met je naam, geboortedatum, telefoonnummer en een foto naar casting@junkskedefilm.nl.

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.