Koorleden worden taartenbakkers

Het concours “welk koorlid maakt de beste, de lekkerste, de mooiste en de smakelijkste taart” van het Nijmeegse Mannenkoor vindt plaats op maandag 24 april. Tot 19.00 uur kunnen taarten bij de vakjury worden ingebracht. Vanaf 19.30 uur is al het lekkers ook te proeven door de bezoekers van het concert.

Rond 20.00 uur start het concert onder leiding van dirigent Dion Ritten met aan de piano Roland Aalbers. Twee “Arnhemse” nachtegalen, derde jaars studenten aan de Artez Academie, zullen in de pauzes optreden.

Na het gezamenlijke “Meezingconcert” zal de vakjury de winnaars bekend maken. De jury bestaat uit Goos Jan Looijenga (Banketbakkerij Chocolaterie Looijenga), Ton van Vroenhoven (penningmeester KZNM), Louis Timmermans (winnaar 2014) en Henk Knoop (lid en banketbakker).

Entree € 7,00 per persoon. Gratis met 1 gast voor donateurs, sponsors en adverteerders. Iedereen ontvangt koffie en gebak en 1 consumptiebon.

Tot 15 mei kunnen projectzangers (zangers die zich gedurende 10 weken aansluiten bij het koor en daarna afscheid nemen) zich aanmelden voor het Klassiek Gaat Underground concert op maandag 17 juli.

Voor meer informatie zie: nijmeegsmannenkoor.nl

Aanmelden: concertbureau@kznm.nl of via telefoonnummer 06 410 46 435.
Nadere informatie via: Philip van Vliet /06 410 46 435

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.