Koninklijke onderscheiding voor Tjeu Verstappen

De heer M.H.M. (Tjeu) Verstappen (69) ontving op 3 juli 2016 de versierselen behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij krijgt deze Koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten voor de G-hockey commissie NMHC en de Centrale Cliëntenraad bij Stichting De Driestroom.

De heer Verstappen is één van de grondleggers van de G-Hockey afdeling bij NMHC Nijmegen in 1993/1994. NMHC Nijmegen was destijds de tweede hockeyvereniging in Nederland die dit initiatief nam. De heer Verstappen is eerst 10 jaar als commissielid actief geweest en vanaf 2004 actief als voorzitter. Leden met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking kunnen, op hun niveau, veel plezier beleven aan deze sport. Mede door de heer Verstappen is deze afdeling inmiddels de grootste in Gelderland.

De heer Verstappen heeft zich enorm ingezet voor het G-Hockey, hij is een zeer betrokken en gedreven voorzitter. Naast de organisatorische taken begeleidde en bracht hij de G-Hockeyers naar wedstrijden en toernooien en was ook aanwezig bij de wekelijkse trainingen. De heer Verstappen is daarnaast sinds 2005 lid van de Cliëntenraad Vertegenwoordigers van Stichting De Driestroom en sinds 2008 voorzitter van de Centrale Cliëntenraden.

De heer Verstappen komt op voor de cliënten binnen de Stichting en heeft hen een stem gegeven in zaken die voor hen lastig te begrijpen zijn. De heer Verstappen wordt door een ieder gekenmerkt als een aimabele en vriendelijke man. Hij staat voor zijn principes en gaat een goede discussie daarbij niet uit de weg. Hij is plichtsgetrouw, kritisch en heeft een goede dossierkennis.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.