Koffie mèt: een goede start!

Een toast op het nieuwe jaar èn een herkenbaar verhaal; een goed begin van 2017. Wanneer u zorgt voor een partner, ouders, kind of andere bekende, bent u van harte uitgenodigd bij de Koffie mèt…..een goede start’ op 12 januari.

Wat kom je allemaal tegen wanneer je de zorg krijgt voor je partner, ouders, kind of andere bekende? Dat kan best veel en behoorlijk ingewikkeld zijn. Op deze gezellige bijeenkomst met een toast op het nieuwe jaar en iets lekkers bij de koffie, vertelt Monique Bekker hierover. Zij heeft met haar zussen twee jaar voor haar vader gezorgd.

In die periode kreeg ze te maken met veel instanties, instellingen en wetten waar ze nog nooit van gehoord had. Ook de taal van de hulpverleners kende ze niet. Over haar ervaringen heeft ze een boek geschreven en ze kan geweldig over haar ervaringen vertellen. Ze hoopt u te helpen door de herkenning die het kan opleveren. Ze geeft ook bruikbare tips.

Koffie met… is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente. De onderwerpen worden aangedragen door mantelzorgers zelf en vrijwilligers organiseren de middag.

De (gratis!) middag is van 14.00-15.30 uur in De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Onder het genot van een kopje koffie en thee luisteren naar een deskundige, vragen stellen en een praatje maken. Vragen of wilt u komen en hebt u geen vervoer? Bel dan: 06-13859106 of mail: info@mantelzorgbergendal.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.