Keienkunst bij Het Dijkmagazijn Beuningen

Het Dijkmagazijn Beuningen gaat woensdagmiddag 10 februari kinderen vanaf 6 jaar stenen zoeken aan het waalstrand. Niet om een schatkist mee te vullen, maar om er kunstwerkjes van te maken. Stenen zijn er in heel veel verschillende maten, soorten, kleuren en vormen. Sommige zijn grilli, andere weer bijna kogelrond. Stenen zijn daarom ook leuk materiaal om iets mee te doen.

Je kunt fantaseren waarop de steen bijvoorbeeld lijkt: een beestje of een figuurtje. En als je stenen aan elkaar lijmt, zijn er nog meer mogelijkheden. Het is dan erg leuk om met verf de stenen een gezichtje te geven, of pootjes of kleertjes in allerlei verschillende kleuren. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en een kei van een beeldje maken.

Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Keienkunst, woensdag 10 februari van 14.00-16.00 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41  Beuningen. Maximaal 12 kinderen, kosten € 2,50 incl. materiaal en drankje. (Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit. Maximaal 15 kinderen. Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.