Kansen voor creatief ondernemen in de Nijmeegse binnenstad

Wie wil ondernemen in de binnenstad hoort op 7 juli om 19:30 uur in de Lindenberg over de mogelijkheden die er in het centrum van Nijmegen zijn. Of het nou om een eigen winkel, werkruimte, werkplaats of bijvoorbeeld gedeelde werkplek gaat, er is vaak meer in het centrum mogelijk dan (beginnende) ondernemers in eerste instantie denken.

De bijeenkomst is erop gericht om enerzijds te vertellen over de mogelijkheden om in de binnenstad te ondernemen anderzijds om te horen wat ondernemers zelf willen en ondernemers met elkaar te verbinden. “Je ziet steeds vaker dat ondernemers een winkelruimte delen en zo tot vernieuwende concepten komen. Vanuit Blossom willen we die ondernemers met elkaar in contact brengen, maar ook met eigenaren van panden. Het uiteindelijke resultaat moet zijn de maximale ontwikkeling van een ondernemer en (winkel)gebied”, aldus John Bardoel.

Blossom is een samenwerking tussen John Bardoel (Seinpost Adviesbureau), Rianne Bruin (Mood Conceptstore) en Doeko Pinxt (de Lindenberg, huis voor de kunsten). Blossom betekent letterlijk ‘een staat of periode van maximale ontwikkeling’. Tijdens de bijeenkomst komen zowel ondernemers, vastgoedeigenaren als wethouder Ben van Hees aan het woord. Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid om een aantal panden te bekijken.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.