Kampvuurverhalen bij Dijkmagazijn

Tijdens de Kinderboekenweek is het FEEST. Het Dijkmagazijn zorgt daarom op woensdag 1 oktober voor een feestelijk kampvuur op het Waalstrand met een ketel feestelijke chocolademelk. En alle kinderen worden uitgenodigd te komen luisteren naar spannende verhalen.

Als je zelf nog niet kunt lezen, is het fijn om naar de verhalen te luisteren die iemand anders voorleest of vertelt. De rode oortjes van het luisteren worden dan nog eens extra rood van het vuurtje. En met een beker warme chocolade is het feestje compleet. Misschien komt er wel een wilde koe of paard door de struiken kijken om te zien hoe gezellig het is.
Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging en Beleef de Waal.

Waalwoemi: Kampvuurverhalen, woensdag 1 oktober van 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Deelname € 2,50 inclusief drankje.
(Groot)-ouders mogen gratis meedoen, en voor de eerste vier helpende ouders zijn er kortingsbonnen voor een volgende activiteit.
Info en evt. reserveren: 024-6777000 en dijkmagazijn@hetnet.nl. Zie voor volledige Waalwoemi-agenda hetdijkmagazijn@hetnet.nl en facebook.com/dijkmagazijn en www.onzewaal.nu.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.