Kaartverkoop Nijmeegse Kunstnacht 2016 gestart

Op zaterdag 24 september 2016 vindt de zesde editie plaats van de Nijmeegse Kunstnacht. Het volledige programma staat online en de kaartverkoop is gestart. Met een groei van 17 naar 22 locaties breidt het programma zich opnieuw uit. Aan deze zesde editie nemen 46 partijen deel en de verwachting is dat er ruim 3000 bezoekers naar de Kunstnacht komen.

30 juni is de kaartverkoop gestart en staat het volledige programma online op www.nijmeegsekunstnacht.nl. De locaties bieden een doorlopend programma van 20:00 uur tot 01:00 uur. Bezoekers kunnen zelf hun route samenstellen. De locaties liggen verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex en bieden een afwisselend programma van beeldende kunst, muziek, film, theater, literatuur, interactieve installaties, multimedia, wetenschap en dans.

Kunstdiner
Voorafgaand aan de opening kunnen bezoekers vanaf 17:30 uur in brewpub STOOM op het Honigcomplex genieten van een Kunstdiner in een bijzondere sfeer. Op vertoon van je passe-partout krijg je voor €20,- een menu geïnspireerd op de Kunstnacht. Reserveren voor het diner kan via info@nijmeegsekunstnacht.nl uiterlijk vóór 22 september.

Opening
De Kunstnacht wordt om 19:30 uur geopend onder de overkapping op het Honigcomplex. Energieke stemkunstenaar MAASK en Performance Collective Bouillabaisse geven het knallende startsein van de Kunstnacht.

Nachtfeest
De Kunstnacht sluit vanaf 00:00 uur spetterend af met een Nachtfeest in Doornroosje. De twee zalen worden omgetoverd tot een waar dansparadijs met culturele belevingen.

Programma bekend & Early bird-actie
Op donderdag 30 juni start de early bird kaartverkoop en staat het volledige programma online. Tijdens de early bird-actie koop je je passe-partout voor €10,- en €15,- inclusief Nachtfeest. Er is een beperkt aantal kaarten voor deze actie dus wees er snel bij. Daarna kost een Kunstnacht passe-partout €12,50 en €18,50 inclusief Nachtfeest. Zie de website voor tickets.

Nieuw deze editie – Extra pendelbusjes op de route & Kunstnachtontbijt
Om bezoekers van locatie naar locatie te brengen rijden er extra pendelbusjes op de route. Bezoekers kunnen opstappen op de daarvoor bestemde bushaltes. De Kunstnacht organiseert dit jaar voor het eerst een Kunstnachtontbijt in samenwerking met restaurant De Meesterproef. Bezoekers kunnen op vertoon van hun polsbandje op zondagochtend 25 september tussen 10:00 uur en 13:00 uur nog even nagenieten met een ontbijt in Kunstnachtsferen.

Aanmelden kan via communicatie@hethoofdkwartierhoreca.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.