JT Bioscopen in Nijmegen krijgt complete make over

De twee JT Bioscopen in Nijmegen, Calypso en Carolus, gaan na een complete make-over open onder een nieuwe naam. Calypso heet vanaf nu Vue Nijmegen Walstraat en Carolus, de oudst nog opererende bioscoop van Nijmegen, is vanaf heden Vue Nijmegen Plein.

De bioscopen zijn de afgelopen weken flink onder handen genomen. Met de rebranding heeft de inrichting een make-over gekregen en zijn alle JT logo’s aangepast naar Vue. Naast deze nieuwe huisstijl en inrichting zijn er in alle zalen VIP seats geïnstalleerd, luxe leren stoelen met een hoofdsteun en een verstelbare rugleuning op de beste plekken in de zaal. In februari dit jaar opende Vue Nederland (voorheen JT Bioscopen) in Alkmaar de eerste bioscoop onder de nieuwe naam Vue. Deze opening was tegelijk de start van de rebranding van alle 21 vestigingen die eind dit jaar allemaal een make-over moeten hebben gehad.

Vue Nijmegen Walstraat / Vue Nijmegen Plein

Bij Vue Walstraat en Vue Plein staat de gastvrijheid voorop. Met de rebranding zijn de theaters met respectievelijk 3 en 2 zalen een stuk moderner geworden. Beiden theaters vinden zich in het hart van het centrum. Vue Nijmegen Walstraat (voorheen Vue Calypso) is gevestigd op de Tweede Walstraat 16, 6511 LV en Vue Nijmegen Plein (voorheen Vue Carolus) is gevestigd op Plein 1944 nr. 28, 6511 JD Nijmegen.

Over Vue, Big Screen Entertainment

Vue, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen transformeert alle cinemas in 2016 naar Vue. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.