Jos Wegdam nieuwe centrummanager Beuningen

Beuningen heeft sinds kort een nieuwe centrummanager. Jos Wegdam is door het bestuur van Stichting Centrummanagement Beuningen benoemd tot de nieuwe centrummanager. Hij is aangesteld om de ondernemers in het centrum te ondersteunen in de werkzaamheden die het centrum van Beuningen naar een hoger level moeten tillen.

Voorzitter Rob Brouwer van het bestuur SCMB: “Na een uitvoerige sollicitatie procedure waar het voltallige bestuur, adviseur en twee vertegenwoordigers van pandeigenaren bij betrokken was, is unaniem gekozen voor Jos. We zijn erg blij met deze benoeming. Met zijn ervaring kan hij een goede stimulerende rol vervullen naar de ondernemers”

Ervaring

Wegdam komt uit Lent. Hij heeft veel expertise en ervaring op het gebied van ondernemen. Hij runde 34 jaar twee modezaken in Arnhem en Nijmegen. Hij is altijd nauw betrokken geweest bij de detailhandel en horeca in het centrum van Arnhem. Dit heeft dan ook geresulteerd dat hij voorzitter is van ondernemingsvereniging City Centrum Arnhem en bestuurder is geweest van het binnenstad management. Jos heeft ruime ervaring met centrummanagement. Momenteel is hij centrummanager van Vught. ‘‘In Beuningen wil ik de samenwerking versterken, zowel tussen ondernemers onderling, als met gemeente en het verenigingsleven. Al ben ik wel slechts een schakel en klein onderdeel van het geheel. Samen met de winkeliers en ondernemers moeten we het werk verzetten.’’

Kennismaking

Eén van de eerste taken van de nieuwe centrummanager is een kennismakingsronde met winkeliers en ondernemers. Op 13 september krijgen ondernemers tijdens de ondernemersbijeenkomst ook de mogelijkheid om kennis te maken met de centrummanager. Wegdam is twee dagen per week beschikbaar voor deze functie.

Centrummanagement Beuningen

Het centrummanagement maakt van het centrum en omgeving een aantrekkelijk, levendig centrum, zodat het winkelgebied meer bezoekers trekt. Via de reclameheffing betalen alle ondernemers verplicht mee aan het centrummanagement. Als de BIZ (Bedrijven Investering Zone) op 1 januari 2017 ingevoerd wordt dragen ook de pandeigenaren bij in de kosten van het centrummanagement.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.