Jongen beroofd van zijn snorfiets

Nijmegen – Een 17-jarige jongen uit Nijmegen werd op zaterdag 27 december op de Wachterslaan door twee onbekende mannen beroofd van zijn snorfiets.

De jongen verklaarde dat hij omstreeks 20.00 uur op de Wachterslaan reed. Toen hij in een bocht moest afremmen zag hij voor zich twee mannen op het fietspad staan. Ze gebaarden dat hij moest stoppen en dat hij af moest stappen. Terwijl één van de mannen op de snorfiets ging zitten, moest de jongen alle spullen die hij bij zich had afgeven. Daarbij dreigden ze hem te mishandelen. Toen de jongen zijn spullen afgegeven had, gingen de twee mannen er op de snorfiets vandoor in de richting van de Diepenbrockstraat.

Signalement

Dader 1 is een lichtgetinte man van ongeveer 18 jaar. Hij is ongeveer 1.80m lang en heeft een gezet postuur en ronde buik. De man sprak Nederlands met een buitenlands accent (mogelijk Marokkaans). Hij droeg een zwarte pet met gebogen cap.

Dader 2 is ook een lichtgetinte (iets lichter dan dader 1) man van ongeveer 20 jaar. Hij is ongeveer 1.80m lang en heeft een dun postuur. De man heeft zwart kort haar, dat bovenop schuin naar achteren gekamd is met kortgeknipte/opgeschoren zijkanten. Deze man heeft putjes en rode bultjes in zijn gezicht. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent (mogelijk Marokkaans).

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de twee mannen. Was u getuige van deze beroving? Hebt u iets gezien? Of hebt u informatie over de twee mannen? Nee dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook op Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.