Jongeman aangehouden na mishandeling conducteurs

Elst – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 3 december een 18-jarige jongeman uit Elst aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van twee conducteurs in de trein.

Verdacht gedrag

De jongeman bevond zich samen met een vriend in de trein Arnhem-Nijmegen. Twee conducteurs waren hier bezig met het controleren van de kaartjes. Het viel hen op dat het duo steeds verder van hen weg liep. De conducteurs vermoedden, dat het tweetal geen treinkaartje had.

Geweld

Op het moment dat de conducteurs de twee aanspraken naderde de trein het station Elst. Op het moment dat de deuren van de trein zich openden, zag één van de jongemannen kans om met geweld een van de conducteurs weg te duwen. Deze viel met een andere passagier op het perron en raakte licht gewond. De jongeman wist te ontkomen. De andere jongeman kon men wel tegenhouden en ook dit ging niet zonder slag of stoot.

Aanhouding

Er ontstond een worsteling waarbij de jongeman zich verzette. De conducteurs konden hem toch in bedwang houden. De gewaarschuwde politie heeft de verdachte aangehouden en hij is ingesloten voor verhoor. Het onderzoek naar de andere verdachte wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.