Jeugdspeler NEC mag naar Champions League-finale

Nijmegen – Ook nog leuk nieuws vanuit de Nijmeegse Eendracht Combinatie, een jeugdspeler van NEC mag naar de finale van de Champions League in Lissabon. De finale tussen 2 Madrileense clubs vindt plaats op 24 mei. Voor de jeugdspeler is het een unieke en uiteraard leuke kans om kennis te maken met 2 clubs waar hij later misschien voor gaat voetballen. Zijn reis staat echter in het teken van ‘Football for Friendship’, een sociaal en wereldwijd project voor talentvolle voetballertjes om van jongs af aan te leren respect voor elkaar te hebben en hun eigen familie. De jeugdspeler van NEC is niet de enige Nederlandse afgevaardigde, uit elke provincie mag 1 speler mee.

Dirk Proper (12) is dus de gelukkige vanuit Gelderland. Hij is nog jong, maar nu al valt zijn talent op. Andere topclubs in Nederland zitten al achter hem aan, waaronder de buurman, Vitesse. Dit ziet de jonge Dirk overigens niet zitten, hij wil bij NEC blijven.

De jeugdspeler van NEC heeft in de finale overigens een lichte voorkeur voor Real Madrid. Vrijdag 23 mei zal hij vertrekken richting de Portugese hoofdstad Lissabon.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.