Je spullen efficiënt opslaan voor kortere periode én laten ophalen en terugbrengen

Natuurlijk wil je in Nijmegen wonen en blijven wonen. Geen andere stad in Nederland heeft inwoners die zo tevreden zijn over het leven in hun eigen stad als Nijmegen. Nijmegen is gezellig en overzichtelijk, maar groeit gestaag. Ruimte wordt schaarser en duurder, net als de woningen op de woningmarkt. Heb jij wel het geluk een mooie woonruimte in Nijmegen te hebben gevonden, maar moet je tot die tijd je spullen ergens kwijt? Dan is het natuurlijk fijn als ze je niet een eind hoeft te reizen om je spullen op te slaan en ook weer op te halen, als je niet onnodig veel ruimte hoeft te huren omdat er simpelweg niets kleiners aangeboden wordt, en dat je niet vastzit aan een huurovereenkomst voor minimaal acht weken. Zulke opslagruimte in Nijmegen vind je bij Boxss.

Box-to-go: je spullen worden opgehaald en teruggebracht

Boxss gebruikt een bijzonder concept dat ze ‘box-to-go’ noemen, dat bijzonder handig is wanneer je al je spullen in één keer wilt opslaan en ook in één keer weer terug wilt. Ze komen namelijk gratis voorrijden bij je woning en zetten daar een opslagbox neer. Wanneer je deze gevuld hebt, wordt deze dezelfde dag nog afgevoerd naar de opslagloods van Boxss. Je hebt immers een vergunning van de gemeente nodig als je een container langer dan één dag voor de deur laat staan. Op het moment dat je je spullen weer nodig hebt, laat je dat weten aan Boxss. Ze komen dan met jouw opslagbox naar de woning toe waar jij ze wilt hebben, zodat jij de box weer leeg kunt halen en de spullen op hun definitieve plek kunt zetten.

Verhuisbedrijf niet meer nodig

De opslagservice van Boxss kan het inschakelen van een verhuisbedrijf overbodig maken. Je spullen worden immers voor je naar nieuwe adres gebracht, dus je hoeft ze enkel nog uit te laden. Als je dus wat hulp kunt regelen van familie of vrienden om de spullen op hun plek te zetten, kun je voordelig je spullen opslaan én besparen op een verhuisservice. Dat is handig wanneer je tijdelijk kleiner behuisd bent in afwachting van het betrekken van je nieuwe woning, bijvoorbeeld wanneer de kopers van jouw woning er eerder in willen dan jij in jouw nieuwe woning kan. Of wanneer je tijdelijk bij iemand anders intrekt als overbrugging. Ook wanneer je als bedrijf gaat verhuizen van locatie of de zaak gaat renoveren is het handig om deze deur-tot-deur opslagservice in te schakelen.

Besparen door alleen de ruimte te huren die jij nodig hebt

Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid spullen die ze ergens willen opslaan. Vaak is echter wel zo dat bedrijven die opslag aanbieden maar één maat opslagbox bieden. Vaak betaal je dan dus voor meer dan je nodig hebt, en dat is zonde. Bij Boxss kun je kiezen uit drie verschillende maten opslagboxen, te weten 9, 13 en 15 kubieke meter. Kies de juiste maat voor jou, richt de box efficiënt in, en je kunt flink besparen op de opslag ten opzichte van andere aanbieders. Verhuizen of verbouwen is immers al duur genoeg.

Niet onnodig acht weken vastzitten aan een huurovereenkomst

Overbruggingsperiodes, waarin je tijdelijk kleiner behuisd bent, of spullen uit de weg moet hebben in verband met een verbouwing, duren vaak geen maanden. Toch is het vaak zo bij andere aanbieders dat je een huurovereenkomst voor opslag moet afsluiten van minimaal acht weken. Ook dan is het vaak zo dat je betaalt voor meer dan je nodig hebt, waardoor je alsnog behoorlijk duur uit bent. Bij Boxss is de minimale huurperiode slechts vier weken. Hoef je dus maar een korte periode te overbruggen, dan ben je bij Boxss het goedkoopste uit. Zonder dat je daarbij zelf je spullen naar de opslagbox hebt hoeven brengen en ze ook zelf weer op hebt moeten ophalen.

Praktische informatie

Particuliere huurder zijn vrijgesteld van het betalen van BTW over de opslag van goederen. Zakelijke huurders betalen dit wel. Je reserveert jouw box-to-go minimaal drie dagen van tevoren, maar hoe eerder hoe beter natuurlijk. Als dat nodig is, kun je je box bezoeken in de loods waar hij wordt opgeslagen. Dat is in Oss of in Apeldoorn. Dit kan elke dag van de week tussen zes uur ’s ochtends en elf uur ’s avonds. Je krijgt hiervoor een pincode, die je nodig hebt om binnen te komen. De loods en opslagboxen van Boxss voldoen aan de hoogste gestelde brand- en inbraakeisen. Daarom dekken verschillende verzekeringen de opgeslagen goederen vanuit je eigen inboedelverzekering. Als onderdeel van je huurovereenkomst met Boxss is de inhoud van jouw box standaard voor 2000 euro verzekerd. Dit is een secundaire verzekering, wat betekent dat er eerst bij de eigen inboedelverzekering gemeld moet worden.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.