Jan Bout bestuursadviseur Vierdaagsefeesten

Jan Bout, onder andere voorzitter adviesraad duurzame zorg Radboudumc, wordt bestuursadviseur van de Vierdaagsefeesten. Als bestuursadviseur van de Vierdaagsefeesten zorgt Bout voor de verbinding van Vierdaagsefeesten met het bedrijfsleven. Hij is constant op zoek naar vernieuwing waarbij duurzaamheid een belangrijk element is.

Jan Bout was vier jaar geleden bestuursvoorzitter van Royal HaskoningDHV, partner van de Vierdaagsefeesten, en raakte in gesprek met de organisatie over het verduurzamen van het evenement. Naast zijn rol als bestuursvoorzitter RoyalHaskoningDHV was hij onder andere lid van Stichting Nijmegen 2000 en nauw betrokken bij tal van evenementen in de stad. Bout weet hierdoor wat het inhoudt om een groot evenement te organiseren. Bout wil zich inzetten voor uitbreiding van het innovatieplatform, op ondermeer duurzaamheid, dat Vierdaagsefeesten haar partners biedt.

Bestuursvoorzitter Vierdaagsefeesten Walter Hamers zegt “zeer enthousiast te zijn over de verbindende kracht die Jan Bout als bestuursadviseur meebrengt. We zochten juist die verbinding tussen Vierdaagsefeesten en bedrijven en organisaties bij wie maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat”.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.