Inwoners mogen meedenken over inhoud stemwijzer

Van 19 november tot en met 9 december kunnen de inwoners van Beuningen laten weten wat zij belangrijk vinden. In het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen staat dan een speciaal forum online. Inwoners kunnen via dit forum laten weten welke onderwerpen zij willen terug zien in de stemwijzer voor de verkiezingen in maart 2014.

Forum

Het forum is te vinden via het adres http://forum.stemwijzer.nl/beuningen. Inwoners kunnen berichten posten aan de hand van allerlei thema’s: burger en bestuur, openbare orde en veiligheid, integratie en inburgering, economie en financiën, sociale zaken en werkgelegenheid, welzijn, volksgezondheid en sport, onderwijs en cultuur, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, leefbaarheid, milieu en recreatie en verkeer en vervoer. Behalve het posten van berichten, kan er ook gereageerd worden op berichten van anderen. Om te kunnen posten op het forum, moet men zich registreren.

Vervolg

De reacties die op het forum worden geplaatst, vormen de basis voor de stemwijzer-workshop met de politieke partijen. Daarnaast worden ze gebruikt voor het maken van de stemwijzer Beuningen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Deze stemwijzer zelf staat medio februari 2014 online.

 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.