Vacature Installatiemonteur - loodgieter

Installatiemonteur - loodgieter in Nijmegen

Functieomschrijving

Als installatiemonteur ga je werken in de woningbouw, utiliteit of industrie. Wij zoeken de opdrachtgever die goed bij jou past en waar jij je goed op je plek voelt. Dit doen we dus in samenspraak met jou!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 14 en € 17 bruto per uur
  • 40 uur per week!
  • Heb je geen VCA? Wij zorgen daarvoor!
  • Wij zorgen voor jouw werkkleding en PBM"s
  • Ook ontvang je een goede set handgereedschap!
Wie ben jij

Wil je via Tempo-Team starten als installatiemonteur dan:

  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.
  • Heb je een afgeronde opleiding in de installatietechniek of eerdere ervaring als bijvoorbeeld loodgieter of cv monteur.
  • Ben je Nederlands communicatief.
Wat ga je doen

Je gaat aan het werk als installatiemonteur. Dit kan in de utiliteit, in de woningbouw of in de industrie zijn. Je houdt je bezig met onder andere installaties voor centrale verwarming, vloerverwarming, gas, water en sanitair. Dit ga je doen voor verschillende projecten die bij jou passen!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag op een project dat past bij jouw kwaliteiten. Tempo-Team werkt met diverse installatiebedrijven samen in de regio van Nijmegen. We zorgen ervoor dat jij op jouw sterke punten benut wordt. Stel een opdracht loopt vervolgens af, dan houdt jij recht op loon en gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe! Wil je daarnaast graag een cursus volgen of loopt een certificaat af? Wij zorgen ervoor dat je cursussen kan volgen zodat jij als vakman steeds beter wordt in jouw vak.

Sollicitatie

Ook enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:assistent-loodgieter
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:17 – 17
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via ricardo.walraeven@tempo-team.nl of 651972548. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Installatiemonteur – loodgieter Tempo-Team 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures