INSCHRIJVING THE NIGHT RUN FESTIVAL GEOPEND

Vanaf vandaag is de inschrijving van de eerste editie van The Night Run Festival (TNRF) geopend. Via de website www.thenightrunfestival.nl zijn er vanaf 20:30 uur 1000 startplekken te vergeven voor het nieuwe loopevenement in Nijmegen. Na verwachting zal dit loopevenement, met als hoogtepunt de passage door de Stevenskerk, snel uitverkocht zijn. Organisator Carlos Baltus laat weten: ‘We krijgen zoveel positieve en enthousiaste reacties. Veel mensen laten al weten dat ze op vrijdagavond klaar zitten op het moment dat de inschrijving open is.’.

Op vrijdagavond 11 april zal er om 21:30 uur gestart worden vanaf de Waalkade. TNRF laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passages onderweg. De passage door de indrukwekkende Stevenskerk is hier er één van. De totale lengte van het parcours is 10,3km, waarbij het mogelijk is om deel te nemen als solo of duo. Alle deelnemers krijgen van de organisatie een hoofdlamp, welke de deelnemers zullen dragen tijdens de loop.

Aansluitend is er voor alle Night Runners de gelegenheid tot een gezellig samenzijn met show en live-muziek. John Aalbers over TNRF: ‘TNRF draait om gezelligheid, sfeer en beleving. Tijden en snelheid zijn ondergeschikt.’

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.