Inschrijving Roos van Nijmegen 2014 gestart

Vanaf maandag 2 december 2013 kunnen bands en acts uit Nijmegen en omgeving zich inschrijven voor de 28ste editie van de Roos van Nijmegen. De Roos van Nijmegen is een wedstrijd voor ambitieuze bands en acts, georganiseerd door Poppodium Doornroosje. Via drie voorrondes in Poppodium Merleyn strijden de acts om een plek in de finale in Doornroosje, die traditiegetrouw zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag (29 mei 2014). 

In de finale wordt er gestreden om een fantastisch prijzenpakket: drie dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames bij Gold Soundz Mastering, een professionele videoclip geschoten door Younique Film, een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,-, een fotoshoot door Take Two Communication en een merchandise pakket van GROENEWAS.

Eerdere deelnemers en winnaars van de Roos zijn onder andere De Staat, Piepschuim, The Kevin Costners, Bandito, Discipline & Rather Real, The Liquid Machine en The Naked Sweat Drips.

Dus schrijven jullie je eigen nummers ongeacht welke stijl, komen jullie uit Nijmegen of omgeving én hebben jullie ambitie om verder het verder te schoppen met je band of act? Ga dan snel naar www.roosvannijmegen.nl, check het reglement en schrijf je in voor de Roos van Nijmegen 2014! Inschrijven kan t/m 17 januari 2014.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.