Inschrijving Popsport 2017 geopend

Popsport zoekt naar het beste talent van Nederland. Vanaf donderdag 15 september kunnen gemotiveerde, jonge muzikanten tussen 12 en 20 jaar, zich aanmelden voor deelname aan Popsport 2017. Coaches zoals drummer Tim van Delft van De Staat, Anne Soldaat, frontman van DeWolff Pablo van de Poel, Danny van Tiggele van Mister and Mississippi en vele andere professionals nemen de jongste lichting artiesten onder hun hoede en helpen hen tijdens Popsport het beste uit zichzelf te halen.

Talenten kunnen zich tot en met december 2016 aanmelden voor het nieuwe Popsport-traject. Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor talentvolle muzikanten, acts en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. In dit coachingsprogramma draait alles om de artiesten, hun muziek en hun act. Popsport is er voor alle (pop)genres en het programma wordt per deelnemer toegespitst op de muziek, skills en ambities; als band, singer-songwriter, als dj/producer of in welke samenstelling dan ook.

De Nederlandse muziekindustrie maakt zich hard voor nieuw talent

Deelnemers worden muziekinhoudelijk gecoacht door professionals uit de Nederlandse muziekwereld en krijgen daarnaast meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen. Popsport werkt met een grote groep professionele artiesten, producers, managers en boekers. Deze coaches helpen de Popsporters met het ontdekken van mogelijkheden en verder ontwikkelen van hun talent.

Het Popsport-traject

Popsport begint regionaal: muzikanten kunnen zich aanmelden voor het programma in hun eigen provincie. Door middel van verschillende workshops, ontmoetingen, de kick-off en een showcase kunnen deelnemende muzikanten in een half jaar grote stappen zetten. Het regionale traject loopt van januari tot en met juni. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act. Na afloop van het Popsport-traject komen de talenten terecht in het Popsport Network, een waardevol netwerk waar ze op eigen benen verder kunnen met alle nieuwe kennis en contacten op zak. Talenten die eerder al een succesvolle carrière opbouwden na Popsport zijn onder andere Pablo van de Poel (DeWolff), Hunting the Robot en Storksky (opener Pinkpop 2016).

Scout talenten

Popsport geeft een boost in de muzikale ontwikkeling van elk talent. Ken jij een supertalent dat echt aan Popsport mee moet doen? Be a scout en geef die persoon of act op via www.popsport.nl. 

Info en aanmelden: www.popsport.nl.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.