Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2017 geopend

Ondernemers kunnen vanaf dinsdag 24 januari hun zorginnovaties via zorginnovatie.nl aanmelden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2017.

De Nationale Zorginnovatieprijs is een jaarlijks terugkerend initiatief van Stichting Zorginnovatie Nederland en haar partners om scale-ups in de zorg- en welzijnssector te steunen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 15.000, – om zijn bedrijf verder te ontwikkelen. De uitreiking vindt plaats tijdens het Health Valley Event 2017 op donderdag 9 maart in Nijmegen.

Veel partijen zijn op zoek naar ideeën of innovaties om hun zorgverlening te verbeteren, om ze verder te helpen ontwikkelen of om in te investeren. Andersom zijn innovatieve ondernemers of startups vaak op zoek naar partners. “En dan komen wij in beeld”, aldus Marc Kalf, voorzitter Stichting Zorginnovatie Nederland. “Vanuit ons online platform ZorgInnovatie.nl helpen wij vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Innoveren doe je immers samen. Door actieve matchmaking versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Met de Zorginnovatieprijs geven we daar voor één veelbelovende partij nog een extra boost aan”.

Inschrijfcriteria

Bedrijven die willen meedingen naar de prijs moeten aan een aantal richtlijnen voldoen. Zo moet hun innovatie al gevalideerd en geïmplementeerd zijn en moet de ondernemer de bedrijfsvoering zelf op zich kunnen nemen. Bovendien moet de innovatie een aantoonbaar duurzaam verdienmodel opleveren en geschikt zijn voor in ieder geval de Nederlandse markt.

De inschrijving voor de Nationale Zorginnovatieprijs loopt tot vrijdag 24 februari 17.00 uur. Een vakjury kiest de winnaar op 9 maart tijdens het Health Valley Event. Zij zal de inzendingen beoordelen op originaliteit, haalbaarheid, (internationale) schaalbaarheid en de toegevoegde waarde voor de patiënt en/of zorgverlener.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.