Inschrijving fors verhoogd voor Vierdaagse

De inschrijfkosten voor de Nijmeegse Vierdaagse zijn fors verhoogd. Stichting DE 4DAAGSE heeft het bedrag van 64 euro naar 80 euro gebracht.

De organisatie wil met de verhoging het kwaliteitsniveau van de deelnemers op peil te houden. Prijsstijgingen van leveranciers voor de Vierdaagse zijn ook een reden om de deelnameprijs op te schroeven. Door de populariteit van de Vierdaagse zijn er ook meer verplichte veiligheids- en verkeersmaatregelen, toiletvoorzieningen en EHBO-posten bij gekomen. Ook een afname in sponsorinkomsten en het maken van reserveringen om de continuïteit van de Vierdaagse te waarborgen worden genoemd als reden.

De inschrijving voor de 102e Vierdaagse start op 5 februari 2018 en kent een deelnemerslimiet van 47000. Dit jaar vindt de Vierdaagse van 17 tot en met 20 juli plaats. Als er teveel inschrijvers zijn wordt er geloot onder deelnemers die nog niet eerder een Vierdaagse medaille hebben behaald.

Naast alle ingeschrevenen voor beloning 2 of hoger worden er drie groepen van loting gevrijwaard: degenen die in 2006 geboren zijn; degenen die voor de 100ste én de 101ste Vierdaagse zijn uitgeloot, en degenen die inschrijven via Via Vierdaagse. Het Limiteringsprotocol is te raadplegen op de website van de Vierdaagse (www.4daagse.nl).

De inschrijfperiode eindigt op vrijdag 23 maart (24.00 uur). Meer informatie over de inschrijfprocedure en de daaraan verbonden voorwaarden is te vinden op www.4daagse.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.