Inschrijving bruggenloop Nijmegen geopend

Vanaf vandaag is de inschrijving van de negende editie van de FortaRock Bruggenloop Nijmegen geopend. Via de website www.024sport.nl zijn er tweeduizend startplekken te vergeven voor het loopevenement op woensdag 10 september. In tegenstelling tot vorig jaar zal er dit jaar weer worden gelopen over de gehele Waalkade. De herstelwerkzaamheden aan de Waalkade lijken voorspoedig te verlopen, zodat het oorspronkelijke parcours weer in ere kan worden hersteld. Het parcours is opgemeten en heeft een lengte van 7,2 km.

Net als voorgaande jaren zal de Bruggenloop om 19:15 uur starten vanaf de Waalkade. Ook de finish vindt plaats op dit karakteristieke stukje Nijmegen. Uiteraard worden de twee Nijmeegse bruggen getrotseerd, waardoor de lopers het gehele parcours een fantastisch uitzicht hebben. De prachtige route over de bruggen door de parken en oude binnenstad van Nijmegen is jaarlijks het toneel van ruim duizend hardlopers.

Naast de Bruggenloop Nijmegen zal er op woensdagmiddag 10 september, om 14:30 uur op de Waalkade de Kids Run Nijmegen plaatsvinden. Dit is een aparte jeugdloop voor basisschoolkinderen waarbij er geld word ingezameld voor de Vrienden van CWZ. Bij de derde editie van de Kids Run Nijmegen is het goede doel de beweegtuin voor de zieke kinderen van het CWZ.

Meer informatie over de FortaRock Bruggenloop Nijmegen en Kids Run Nijmegen via www.024sport.nl

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.