Inschrijven The Night Run Festival gaan voortvarend

De aanmeldingen voor vrijdagavond 15 april 2016 gaan boven verwachting. Gedurende de maand februari kunnen deelnemers zich nog met korting inschrijven en daar maken de deelnemers goed gebruik van. Op vrijdagavond 15 april, 22:00 uur is vanaf de Molenstraat de start van de derde editie van The Night Run Festival 2016 – Giro Edition.

Aanpassingen
Organisator Carlos Baltus laat weten: ‘Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd en blijkbaar valt dat in de smaak. Er is een vernieuwd parcours, tijdregistratie en nieuwe startlocatie in de Molenstraat. Daarnaast krijgt het evenement nog een Giro-roze tintje mee in het kader van de Giro Gelderland.’

The Night Run Festival
TNRF laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passages onderweg. Er is de keuze tussen een Long Night Run van 10 kilometer en een Short Night Run van 5 kilometer. Aansluitend is er voor alle Night Runners een gezellige after-party in het bruisende hart van het uitgaansleven van Nijmegen. Lopers kunnen zich aanmelden voor The Night Run Festival via de website van Stichting 024 Sport: www.024sport.nl.

Parcours
Het parcours brengt je o.a. door de drie prachtige Nijmeegse stadsparken (Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark), langs de Waal met uitzicht op de Waalbrug, over de Grote Markt met indrukwekkende passage Stevenskerk en door de bekende winkelstraten Lange Hezelstaat (oudste winkelstraat van Nederland), Marikenstraat en start/finish op de Molenstraat. Een bijzonder element belooft de passage door het Winkelcentrum Molenpoort te worden.

Giro d’Italia
Het evenement staat in het teken van de Italiaanse wielerkoers Giro d’Italia. De Giro doet in mei ook Nijmegen aan als start/finishplaats.Van een roze gekleurde licht- en lasershow tot roze ballonnen en van roze rondemissen met glow in the dark make-up tot roze uitgedoste deelnemers met hoofdlamp. The Night Run Festival 2016 – Giro Edition beloofd wederom een uniek hardloopfeestje te zijn. Eentje om niet snel te vergeten. Een combinatie met sport, cultuur, gezelligheid en city sightseeing.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.