Ice Power spiergel verzorgt Vierdaagse spieren en gewrichten

Ice  Power is met haar spierverzorgende producten een driejarig partnership aangegaan met de Vierdaagse Nijmegen. De Ice Power frisse spiergel producten verlichten en verminderen kans op spier- en gewrichtspijn.

Door de toevoeging van menthol en eucalyptus hebben de Ice Power producten een breed werkingsspectrum en kunnen ze onder andere gebruikt worden bij overbelaste en vermoeide spieren en gewrichten, opgezwollen voeten, krampen of bij knie-, scheenbeen- en overige wandel gerelateerde klachten. Ice Power is pijn verminderend, ontstekingsremmend en herstel bevorderend. Ice Power zorgt voor optimale verzorging van de spieren en gewrichten voor, tijdens en na het wandelen.

Vanaf de 101ste editie in juli 2017 zullen de deelnemers aan de Vierdaagse voor, tijdens en na afloop van de wandeltocht kennis maken met de Ice Power spiergel producten die uit Finland afkomstig zijn. Ice Power heeft tijdens de Vierdaagse een stand op het start- en finishterrein De Wedren en is ook onderweg actief om wandelaars direct te helpen bij de verzorging van vermoeide spieren en gewrichten. Johan Willemstein, voorzitter van Stichting DE 4DAAGSE: “Het is mooi dat er steeds weer bedrijven zijn die hun aan de wandelsport gerelateerde producten aan ons evenement willen koppelen. Dat versterkt het serviceniveau aan onze deelnemers en biedt ons als organisatie ook extra mogelijkheden.”

Hans-Peter Brands, directeur Medzorg Nederland, de distributeur van Ice Power: “Het is fantastisch dat wij nu de gelegenheid krijgen om de werking van ons product Ice Power de komende jaren extra onder de aandacht te brengen van de wandelsporttoppers die de Vierdaagse Nijmegen lopen. Wij ontmoeten en adviseren hen straks graag.” Ice Power bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en is verkrijgbaar in meer dan 55 landen. Ice Power is een spiergel voor zowel (top)sporters als mensen met alledaagse pijnklachten en blessures.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.