Hunnerpark trekt culinaire liefhebbers

van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni heeft Food Truck Festival TREK in het Hunnerpark in Nijmegen plaatsgevonden. Het foodtruckfestival heeft ruim 26.500 bezoekers getrokken in drie dagen tijd.

Het Hunnerpark werd omgetoverdtot een groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst werden gecombineerd. Food Truck Festival TREK bezoekt nog tot en met 11 september de stadsparken van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag.

Voor meer informatie zie: www.festival-trek.nl.

Over Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openluchtrestaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. Het festival wordt geleid door de ‘BurgeRmeester van TREK’. Het festival is gratis toegankelijk. Er wordt wel een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival TREK glas.

Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor een eenmalige bijdrage van €2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar bij het volgende drankje. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk.

Fotograaf: Peter Lodder

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.