Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Nijmegen

Poetszorg, poetsen met een praatje!

 • Huishoudelijke hulp - Nijmegen

Lijkt het je te gek om écht iets te betekenen voor mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken? En wil je nog betaald krijgen voor dit alles ook? Kom werken bij Poetszorg, poetsen met een praatje


Minimaal 6 tot maximaal 24 uur per week ben je inzetbaar als koffiepoets, schoonmaker of huishoudelijke hulp. Maar eerlijk gezegd ben je zoveel meer dan dat. Je levert namelijk een waardevolle bijdrage in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van ouderen in onze samenleving. Hoe mooi is dat? Je werkzaamheden bestaan onder andere uit stofzuigen, dweilen en het schoonmaken van sanitair en keuken. Jij bent de vertrouwde steun en toeverlaat die de woning schoon en leefbaar houdt. Dat maakt jouw werk dankbaar én gezellig. Voor je het weet wordt er een overheerlijke kop soep onder je neus geschoven of staat er een gebakje voor je klaar! Sla dat maar eens af

Poetsen met een praatje
Jouw poetstas komen we persoonlijk bij je thuis overhandigen. En als we er dan toch zijn, verklappen we je meteen alle tips en tricks van onze poetsmiddelen. Niet om op te scheppen, maar het poetsen met onze eigen milieuvriendelijke poetsmiddelen is een verademing. Ze werken namelijk zó goed, dat je minder fysieke inspanning hoeft te leveren voor een schoon resultaat. Hierdoor kun je gemakkelijk een praatje houden tijdens het poetsen. Daarom gunnen we jou onze poets- en hulpmiddelen ook voor eigen gebruik. Ook dát maakt poetsen bij Poetszorg anders en leuker.

Jij bepaalt je werktijden
Je werkplek is bij je klanten thuis, dicht bij jou in de buurt. Jij bepaalt zelf op welke dagen/dagdelen je wilt werken. Onder schooltijd, of liever maar 6 uurtjes zodat je genoeg tijd overhoudt voor andere leuke dingen? Alles is mogelijk.

Deze droombaan word je aangeboden door…
Poetszorg is een jong familiebedrijf dat helemaal thuis is in huishoudelijke ondersteuning. Wij houden poetsen graag zo simpel mogelijk en hebben de dagelijkse missie om jouw werk leuker, makkelijker en fijner te maken. Onze medewerkers zijn het belangrijkst en dat zul je weten ook.

 • Een passend startsalaris van € 13,52 - € 14,71 bruto per uur o.b.v. de cao VVT.
 • Een jaarlijkse salarisverhoging.
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering.
 • Een fietsvergoeding van € 1,37 per gewerkte dag.
 • De gezelligste borrels met het team.
 • Aansluiting bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Minimale 18 jaar - Geen maximale leeftijd (oudste medewerker op dit moment 76 jaar!))

Ga jij er met deze gewilde baan vandoor?
Kijk jij ernaar uit om binnenkort zelfstandig je 'adresjes' af te gaan en wil je werken wanneer het jou uitkomt? Klik dan snel op de knop 'solliciteren' en vul het formulier in.

Sollicitatieproces Huishoudelijke hulp - Nijmegen

Wil je graag werken als Huishoudelijke hulp - Nijmegen?

 • Poetszorg, poetsen met een praatje!


Functie:huishoudelijke hulp
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Poetszorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Huishoudelijke Hulp Poetszorg 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures