Vacature Hubspot CRM Consultant

Hubspot CRM Consultant in Nijmegen

HBO DENK- EN WERKNIVEAU
32-40 UUR PER WEEK
MINIMAAL 1 JAAR ERVARING
SALARIS: €2500 - €3.200 o.b.v. 40 uur

Ontwikkel jij de beste CRM-strategieën en maak je klanten dolgelukkig met jouw inzichten? Top! Bij MarketingKarwei zoeken we een HubSpot CRM consultant die net zo enthousiast wordt van marketing-, sales- en serviceprocessen als wij!

Wij bieden een prikkelende en gezellige werkplek waar je kunt groeien en je expertise volledig kunt benutten. Dus ben je ready om je talent aan ons en onze klanten te laten zien? Lees dan verder!

Dit ga je als HubSpot CRM consultant doen:

 • Klantprocessen vertalen : Samen met je collega's vertaal je klantwensen naar een strak ingericht HubSpot systeem. Denk aan het opzetten van de CMS, CRM, en alle andere Hubs die ons hartje begeert.
 • Je organiseert en leidt workshops en trainingen met klanten om hun processen te visualiseren en te vertalen naar een implementatieplan, inclusief data- en migratiestrategieën. Zo wordt de klant net zo verliefd op HubSpot als jij!
 • Data-integratie en advies : Je bent een ster in het linken van HubSpot data aan andere systemen en brengt advies uit aan de klant in begrijpelijke taal.
 • Verantwoordelijkheid : Van de start tot finish neem jij het roer in handen en zorg je ervoor dat elk project een succesverhaal wordt. Alles voor het beste resultaat.
 • Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en deelt nieuwe inzichten graag met collega's. Kennisdeling is prioriteit bij MarketingKarwei

Wij gaan voor het beste voor onze klanten en onze mensen. Jij ook? Om de beste te kunnen zijn groeien we samen: als individu, met collega's en met MarketingKarwei als bedrijf. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op zijn en waar innovatie en resultaten hand in hand gaan.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO of WO diploma op zak en minimaal 1 jaar ervaring met CRM's. Als dat met HubSpot is doe ons dan een extra plezier!
 • Je bent een echte teamspeler met uitstekende sociale vaardigheden maar ook solo ga je als een speer.
 • Communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe technische verhalen te vertalen naar begrijpelijke taal in het Nederlands en Engels.
 • Een passie voor CRM's en een drive om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Je bent ambitieus, gedreven en streeft altijd naar het beste resultaat .
 • Je bent een pro in analyseren, strategisch denken en bent in staat om complexe informatie eenvoudig te verwerken en presenteren.

In onze kazerne in Nijmegen oost vind je een thuisbasis waar creativiteit, innovatie en samenwerking voorop staan. We bieden een stimulerende omgeving waar jij als professional kunt bloeien en al je ideeën kwijt kunt. Hier bij MarketingKarwei draait alles om teamspirit, continue ontwikkeling en plezier in ons werk.

Teamcollage MarketingKarwei

Wat bieden wij?

 • De kans om te werken in een omgeving waar jouw inzet gewaardeerd wordt en waar je écht impact kunt hebben.
 • Een vast contract voor 32-40 uur per week.
 • Een goed salaris: €2500-3200 o.b.v. 40 uur per week.
 • Een dynamische werkplek binnen het gezelligste team van Nijmegen.
 • Naast een goed salaris ook nog een aantrekkelijke bonusregeling plus pensioenregeling.
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei, onder andere door middel van een opleidingsbudget en coaching. Alles is mogelijk omdat wij geloven dat groei nooit stopt.
 • Reguliere teamactiviteiten die variëren van sport tot borrels, wat de teamband (nóg) sterker maakt en jou de kans geeft om je snel thuis te voelen.
 • Gebruik van pool auto's om naar klanten toe te gaan.

MarketingKarwei helpt jou te ontwikkelen

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wij geloven in het bieden van kansen voor onze medewerkers om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Door de mogelijkheden die wij bieden, zorgen we ervoor dat je niet alleen excelleert in je rol als HubSpot CRM Consultant, maar ook vooruitgang boekt in je eigen (professionele) groei.

Ready, set, GO!

We zijn vastbesloten om niet alleen onze klanten naar nieuwe hoogten te brengen, maar ook om onze medewerkers te zien groeien en schitteren in hun vakgebied. Dus ben jij klaar om jouw CRM-talent in te zetten bij een vooruitstrevend marketingbureau? Wij zijn razend benieuwd naar jouw visie en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan onze missie. Stuur je CV en een motivatiebrief die ons weet te overtuigen via onze link. Laat ons zien wat je in huis hebt en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als ons nieuwste teamlid!

Nog niet overtuigd om te solliciteren?

Wij kunnen zelf wel vertellen waarom je bij ons moet werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel fijner dit van iemand anders te horen. Na deze uitleg weet je zeker dat je bij ons moet komen solliciteren!Functie:hubspot crm consultant
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MarketingKarwei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Hubspot CRM Consultant MarketingKarwei 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures