Honigcomplex gaat voor Gelderse Prijs Ruimtelijke Kwaliteit 2016

Op 1 februari is de publieksprijs voor de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit 2016 van start gegaan. Het Honigcomplex is één van de dertien genomineerde projecten waarop het publiek kan stemmen. Dat kan tot en met 10 april via het digitale platform maakgelderlandmooier.gelderland.nl. Stemmers maken zelf ook kans op een prijs.

De Gelderse Prijs wordt een keer in de twee jaar door de provincie Gelderland uitgereikt aan opvallende en inspirerende ruimtelijke projecten. De genomineerde projecten zijn opgevallen door hun speciale bijdrage aan de Gelderse omgeving en passen binnen het thema ‘gebieden met passie’. Hierbij is vooral gelet op gebieden die trots, creativiteit en energie uitstralen en daadkracht, ‘passievolle’ samenwerking en betrokkenheid tonen. Het Honigcomplex is hiervan een aansprekend voorbeeld.

Met de keuze voor tijdelijk behoud van het Honigcomplex én een soepele toepassing van de regels, hebben de gemeente Nijmegen en het Ontwikkelingsbedrijf Waalfront mogelijkheden gecreëerd voor jonge, creatieve ondernemers. Sinds 2013 is de oude fabriek een creatieve hotspot die een breed publiek trekt en voor levendigheid zorgt in het nieuwe woon-werkgebied Waalfront.

Stem en maak kans op een prijs
Iedereen die een stem uitbrengt, maakt kans op een van de dertien boeken GPRK 2016 die de provincie verloot. Diegene met de meest originele en treffende motivatie maakt bovendien kans op vier toegangskaarten voor Park de Hoge Veluwe. Een team vanuit de provincie beoordeelt de motivaties en kiest een winnaar.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.