Honderden geïnteresseerden aanwezig bij eerste start verkoop Waalfront

Start verkoop eerste 69 appartementen Handelskade Nijmegen

Gisteravond startte Bouwfonds Ontwikkeling met de verkoop van de eerste woningen aan de Handelskade in Nijmegen. De start van de verkoop vond plaats vanuit de oude Honigfabriek vlak naast de bouwlocatie. Tijdens de verkoopbijeenkomst wonnen honderden belangstellenden informatie in over de woningen. Het project is een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling en VORM Bouw.

 

Naar verwachting start de bouw vanaf het eerste kwartaal in 2015. Het totale complex wordt opgeleverd in 2018. Henri Schimmel, ontwikkelingsmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: ‘De appartementen zijn uniek gelegen aan de Waalkade en dicht bij het centrum. Deze start verkoop laat opvallend veel vraag zien voor het wonen op deze plek. Medewerkers van Bouwfonds Ontwikkeling en Rabobank Rijk van Nijmegen en makelaars waren aanwezig om de aanwezigen persoonlijk toelichting te geven op het plan. Vele geïnteresseerden maakten daarnaast gebruik van de mogelijk tot voorinschrijving.’ De appartementen aan de Handelskade bevinden zich in twee gebouwen direct aan de Waal gelegen. De woningen variëren van 65m2 tot 160m2 en worden verkocht van €195.000 tot €575.000. De komende veertig jaar worden in totaal 170 appartementen, verdeeld over meerdere gebouwen, gerealiseerd.

Over Handelskade
Handelskade behoort tot de eerste fase van gebiedsontwikkeling Waalfront. Waalfront was oorspronkelijk een oud bedrijventerrein langs de Waal tegen de binnenstad. Dit zal over ongeveer 15 jaar een nieuw stadsdeel met 2.000 woningen opleveren. Inschrijven voor deze appartementen is mogelijk tot 23 juni 2014. Kijk voor meer informatie op handelskade.nu.

 

Over Bouwfonds Ontwikkeling
Bouwfonds Ontwikkeling is een ontwikkelaar van integrale woongebieden en kleinschalige multifunctionele projecten. Het bedrijf is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van Rabobank. In Nederland is Bouwfonds al jarenlang marktleider op binnenstedelijke en uitleglocaties en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de ruimtelijke kwaliteit van ons land. Sinds 1946 heeft Bouwfonds meer dan 285.000 woningen gerealiseerd. Onder de naam Bouwfonds Property Development is sinds 1993 ook internationaal een sterke positie opgebouwd, met een plaats in de top-3 van woningontwikkelaars in Duitsland en in de top-10 in Frankrijk.

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.