Hogeschool Arnhem Nijmegen heeft primeur koffiecafé

The Blend. Onder die naam opent Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional in samenwerking met cateraar Eurest Campus Services vandaag haar eerste koffiecafé voor het onderwijs, in Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN).

Vanaf nu kunnen studenten en medewerkers in een relaxte omgeving een moment van rust pakken, studeren, discussiëren of over hun toekomst mijmeren onder het genot van een café latte, chocolate chip macchiato, flat white, filter brew of verkwikkende (ice-)thee. En ben je met een groep, dan bestel je in The Blend gewoon een kan vers gezette filterkoffie.

Douwe Egberts wil mensen dichter bij elkaar brengen. Alles in The Blend is er dan ook op gericht om het studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers naar de zin te maken en interactie en ontmoetingen te stimuleren. Of dat nu aan de koffiebar is of gezellig aan een tafel. Grotere tafels voor projectgroep-overleg worden bijvoorbeeld afgewisseld met zitjes voor een gezellig relaxmoment. Heb je echter haast dan kun je de vers gezette kop koffie uiteraard ook to go meenemen.
  
Studie of discussie           

Karin Sanders van Heijst, Hoofd Facilitaire Zaken van de HAN, vindt The Blend een meerwaarde voor de Nijmeegse campus. “Het is een prachtig koffiecafé geworden waar studenten en personeel zich volledig op hun gemak zullen voelen. Het is een plek die uitnodigt tot ontmoeting. Wij zijn blij dat we The Blend binnen onze hogeschool mogen verwelkomen.”

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.