Hoe kun je een toilettas voor je volgende reis kiezen?

Of je nu een weekendje weg gaat of een zomer naar het buitenland, één ding is zeker: je hebt een betrouwbare manier nodig om je persoonlijke benodigdheden te dragen en te organiseren. Wanneer je toilettassen voor op reis uitzoekt, kan het moeilijk zijn om de beste optie voor jou te vinden. Dus, wat zijn belangrijke functies om te overwegen bij het kopen van zo’n handig tasje als je tussen de social deals aan het zoeken bent? Hier zijn er drie:

Grootte

Een van de eerste dingen die je moet overwegen bij het kiezen van je toilettas is de grootte. Het is verleidelijk om de meest compacte tas te kopen om ruimte te besparen – of juist een grote toilettas, zodat je weet dat je al je verzorgingsproducten erin kwijt kunt. Probeer een evenwicht te vinden. Denk na over wat je nodig hebt en kijk dan naar toilettassen die daar genoeg ruimte voor bieden, maar toch een beheersbare hoeveelheid ruimte innemen in je bagage of rugzak van Fred de la Bretoinere.

Organisatie

De volgende overweging is hoe de toilettas is georganiseerd. In wezen moet je kiezen tussen een toilettas met één compartiment (ook bekend als Dopp kit) of een tas met meerdere compartimenten. In de categorie met meerdere compartimenten zijn er eindeloos veel variaties in grootte en aantal zakken en vakjes. Bedenk hoe je je verzorgingsspullen het liefst organiseert en gebruikt. Wil je de eenvoud van het openen van één vak en alles daar hebben? Of geef je de voorkeur aan een meer specifieke organisatie, waarbij verschillende soorten items afzonderlijk toegankelijk zijn? Toegankelijkheid brengt ook de optie van hangende toilettassen voor op reis met zich mee. Deze toilettassen zijn voorzien van een ophanghaak, zodat je ze gemakkelijk in de badkamer kunt ophangen en ze niet in een overvolle wasbak hoeven te liggen.

Materiaal

Zoals met de organisatie opties, je keuzes van materiaal zijn vrijwel eindeloos als je een toilettas koopt. Sommige reissites raden doorzichtig plastic aan om sneller door de veiligheidscontrole op het vliegveld te komen. Dat kan helpen, maar is dat materiaal wel echt zo handig? Bedenk echter dat je je toilettas op je bestemming immers veel meer zult gebruiken dan bij de veiligheidscontrole op het vliegveld. We raden je aan een toilettas te kiezen op basis van waar je hem het meest zult gebruiken. Met dat in gedachten, wat is je stijl? Wat zijn de omstandigheden waarin je je toilettas gebruikt? Als je van plan bent om te gaan kamperen, overweeg dan een technische stof of iets meer klassiek robuust zoals een toilettas van gewaxt canvas. Ga je dit keer niet de natuur in? Overweeg dan te investeren in een vintage leren toilettas van hoge kwaliteit, zowel vanwege de duurzaamheid als de stijl.

Waar je ook heengaat – en wat je ook meeneemt – als je de tijd neemt om een goed vervaardigde toilettas te vinden, zal het de investering waard zijn, en het zou je wel eens een leven lang mee op reis kunnen nemen.

 

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.