Het Gelders Orkest presenteert: Beleef de Liefde

Muziek, film, dans en een romantisch diner

 

Dit jaar op zoek naar een extra speciaal presentje voor je Valentijn? Trakteer je geliefde op een zinnenprikkelend avondje uit en Beleef de Liefde met Het Gelders Orkest!

 

Liefde is … een enorme inspiratiebron voor vele componisten. Een avond vol vuur en hartstocht tijdens een concert dat de zintuigen prikkelt door middel van muziek, film, dans, licht en smaaksensatie. De thematiek op zowel muzikaal als visueel gebied is gebaseerd op ‘Romeo en Julia’ van Shakespeare. Een hartstochtelijk liefdesverhaal over een jonge verboden liefde die dramatisch eindigt.

 

Beleef met je (toekomstig) lief een avond om nooit te vergeten!

 

 

Concertgegevens

 

Het Gelders Orkest presenteert:

Beleef de Liefde

 

Nijmegen               woensdag 12 februari

De Vasim, diner 19.00 ; concert 21.00 uur

Diner & concert €40,- | CJP €25,- ; concert €25,- | CJP €10,-

 

Kaartverkoop via www.hetgeldersorkest.nl.

                                 

 

 

Over Cultuurspinnerij De Vasim

 

Een culturele broedplaats van 9000m2 met ateliers, werkplaatsen, kantoren en opslagruimte voor kunstenaars en culturele organisaties. Daarnaast is er regelmatig een breed scala aan evenementen, van feestelijk familietheater en daverende dancefeesten tot bruisende brainstormsessies en melodische muziekoptredens.

 

Over Het Gelders Orkest

 

Traditie en vernieuwing, dat is waar Het Gelders Orkest voor staat. In dat spanningsveld dragen we de passie voor live klassieke muziek over op zowel jong als oud. Met een bezetting van vijfentachtig musici is Het Gelders Orkest een groot en toonaangevend symfonieorkest van topniveau. Het orkest heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen in Gelderland en daarbuiten te laten genieten van live symfonische muziek. Daarom organiseert het orkest jaarlijks naast 100 symfonische concerten een groot aantal familieconcerten, educatieconcerten en speciale participatieprojecten voor amateurs en neemt het meerdere (live) cd’s op. Het Gelders Orkest bereikt daarmee meer dan 400.000 mensen. Het orkest onderscheidt zich met haar innovatieve activiteiten en heeft daarvoor diverse prijzen ontvangen. Onlangs heeft Het Gelders Orkest Het Gelders OrkestLAB geïntroduceerd, een broedplaats voor vernieuwende muzikale initiatieven. Sinds 2011 is de jonge en succesvolle Antonello Manacorda als chef-dirigent aan Het Gelders Orkest verbonden.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.