Het Gelders Orkest brengt extra concertseries; Jubileum orkest zorgt voor uitverkochte concerten

Het jubileumjaar 2014-2015 start goed voor Het Gelders Orkest. Het orkest bestaat dit jaar 125 jaar en brengt daarom speciale jubileumseries in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem. Enkele van de concerten in de series zijn al bijna uitverkocht. Geïnspireerd door het enthousiasme van de bezoekers heeft Het Gelders Orkest daarom besloten een aantal nieuwe series samen te stellen.

 

4 Klassiek; een mooie serie concerten waarbij Symfonie nr. 4 van Tsjaikovski, Beethoven, Sjostakovitsj en Bruckner centraal staan. Of de Beleefconcerten; een serie van drie veelzijdige concerten. Met de kracht van een vrouwelijke dirigent, het vuurwerk van Vloeimans en toptalent Veronika Eberle. Dat is genieten van symfonische veelzijdigheid! Of Atelier Klassiek; een vernieuwende concertvorm waarbij de bezoeker in de wereld van de grote meester stapt.

 

Bezoekers genieten met een serie een jaar lang van concerten op topniveau, waarbij men tot 25% goedkoper uit is in vergelijk met losse verkoop. Meer informatie over de concerten en de speciale series staat op www.hetgeldersorkest.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.