Het geheim achter de voorspoed

Op donderdag 17 maart staat Martijn Hillenius op het podium van het Lindenberg Theater om 20:15 uur.Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je dat zelf vindt, vinden anderen dat vaak ook. En wanneer anderen dat ook vinden, zal het wel waar zijn.

Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen gaat Martijn in zijn derde soloprogramma op zoek naar het geheim van deze voorspoed. In ‘De man in bonus’ ondergaat hij ook het negatieve, om uiteindelijk weer in de plus te eindigen. Martijn Hillenius werkt onder meer voor ‘Spijkers met Koppen’ en speelde de hoofdrol in de film ‘Aanmodderfakker.’

De Volkskrant**** over ‘De man in bonus’:

“Dat hij ook meeslepend en geestig kan vertellen, is te zie in ‘De man in bonus’, zijn derde cabaretsolo. Hij doet dat zonder zijn andere talenten te verloochenen: Hillenius schakelt tussen zichzelf en andere rollen, zingt frisse liedjes en doet een verbazingwekkende truc met een maatbeker als percussiemiddel.”

Kaartjes zijn  te koop op www.delindenberg.com. Entree bedraagt € 15,50 of € 14,- voor studenten, CJP-pashouders of 65-plussers.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.