Groot najaarsoffensief ‘Gelderland levert je mooie streken’

NIJMEGEN – Deze herfst wordt een groot media-offensief ingezet ter promotie van de vier Gelderse streken (regio Arnhem Nijmegen, Veluwe, Rivierenland, Achterhoek). Onder de noemer “Gelderland levert je mooie streken” zullen de Gelderse streken  uitgebreid op nationale televisie en radio zijn. Doel is het publiek te verleiden om nog deze herfst een bezoek  te brengen. Er worden hiervoor ongeveer 500 commercials ingezet die de hele maand oktober te zien en te beluisteren zijn. Focus van de campagne ligt op tips voor de herfst(vakantie). Het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen heeft er samen met de andere regionale bureaus voor toerisme in de provincie Gelderland voor gezorgd dat dit offensief kan worden uitgevoerd.

Tv-commercial
Speciaal voor de najaarscampagne zijn twee Gelderse streken commercials ontwikkeld. Met sprankelende beelden worden de verschillende facetten van de vier Gelderse streken uitgelicht. Van de regio Arnhem Nijmegen is de binnenstad van Arnhem in beeld, met aandacht voor mode, terrassen en het feest-aardvarken. Ook zijn er opnames in het Nederlands Openluchtmuseum gemaakt. En in het Rijk van Nijmegen zijn Sanadome en Jachtslot De Mookerheide in de commercial verwerkt. De commercials worden uitgezonden van vrijdag 4 tot en met zondag 13 oktober via de STER op Nederland 1, 2 en 3. Dit betekent anderhalve week tv-uitzendingen met een enorme zichtbaarheid. En dat juist voor herfstvakantie!

Radiocommercials
De tv-commercials worden ondersteund door een serie radiocommercials die de hele maand oktober worden uitgezonden op Radio 1, Q-Music en Skyradio. Moment van uitzending is telkens  in de ochtend- en avondspits, namelijk maandag tot en met vrijdag tussen 06.30 en 9.00 uur en tussen 16.30 en 19.00 uur. Er zijn vier verschillende commercials ontwikkeld,  voor iedere regio (Regio Arnhem Nijmegen,  Veluwe, Rivierenland, Achterhoek) één . De commercials voor zowel tv als radio hebben dezelfde thematisering en zijn qua stem en inhoud op elkaar afgestemd. Met deze combinatie van tv en radio probeert Toerisme Gelderland, het samenwerkingsverband van de Gelderse Regionale Bureaus voor Toerisme,  de doelgroep maximaal te confronteren met de Gelderse streken.

Website geldersestreken.nl
Alle reclame-uitingen verwijzen  naar www.geldersestreken.nl. Hiervoor is een speciale herfst-actieportal ontwikkeld. Hier kan men tips voor  de herfst vinden voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie.

Gelderland levert je mooie streken…
De campagne “Gelderland levert je mooie streken…” wordt uitgevoerd door Toerisme Gelderland,  een initiatief van de vier Regionale Bureaus voor Toerisme (de Veluwe, regio Arnhem Nijmegen, Rivierenland en Achterhoek) in samenwerking met de provincie Gelderland en het toeristisch-recreatief bedrijfsleven in de provincie.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.