Groesbeekse kunstenares Isiris gaat naar het Louvre in Parijs

Isiris kan het nog nauwelijks geloven, maar een werk van haar uit de serie “Fantasiewerelden” zal komend weekend in het Louvre getoond worden op de expositie “Small is Beautiful” at the Carrousel du Louvre in Paris.

De Groesbeekse kunstenares Isiris, die onlangs ook het Place du Tertre bij de Nederlandse Wijnfeesten heeft georganiseerd, is een actieve kunstenaar. Zo organiseert Isiris ook groepsexposities in het Augustinusklooster te Nijmegen. De huidige expositie” Bevrijding-Vrijheid in het kader van Market Garden 70 jaar”, is gratis te bezoeken op de werkdagen. Isiris neemt zelf ook deel aan deze expositie.

Door het organiseren heeft Isiris via haar contacten de aandacht getrokken van een curator, die haar heeft voorgedragen om een werk in te sturen voor de expositie in Parijs. Deze wordt georganiseerd door Museum of the Americas in Florida City of Doral (Miami-Dade County area)

Het was spannend, zo vertelt Isiris, om de foto van het werk toe te sturen. Helemaal blij was ze toen ze een reactie kreeg dat ze mee mocht doen aan de expositie. Het is natuurlijk een eer om een werk in het Louvre te mogen exposeren, en bij deze expositie zullen ook 81 topgaleries uit de hele wereld aanwezig zijn.

Voor meer informatie over Isiris en haar activiteiten kijk op www.isiris.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.