Gigtrigger: Videoclip opnemen voor 50 euro!

Peer Producties organiseert samen met PAN uit Nijmegen en PopEI uit Eindhoven een nieuw muziekproject, GigTrigger.

Bereik een groter publiek door mee te doen aan GigTrigger
Wil je verder komen met je band, als singer-songwriter, act, hiphopcrew of als dj? Wil je een videoclip voor je promotie? Wil je meer optredens en weten hoe je dat aanpakt? Wij bieden de kans om met een professionele regisseur met camerateam een videoclip op te nemen! En daarbij krijg je een dag vol inspirerende en zinvolle workshops over promotie, financiële zaken, boekingen en hoe je aan optredens komt.
Je kunt aan GigTrigger meedoen in Nijmegen (PAN) of in Eindhoven (PopEi). Na de zomer wordt  zowel in Nijmegen als in Eindhoven een releaseparty georganiseerd met vertoning van de videoclips en optredens van deelnemers. Alle muziekgenres, leeftijden, bands en muzikanten kunnen meedoen aan GigTrigger.

We starten op 24 mei in Nijmegen en 25 mei in Eindhoven. De videoclips worden in juni opgenomen. In september zijn de workshopdagen.
Na de zomer kot er zowel in Nijmegen als in Eindhoven een releaseparty met vertoning van de videoclips en optredens van deelnemers.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan! Aanmelden kan tot 15 mei 2014.
Deelname kost eenmalig €50,00 per band, singer-songwriter of act. Kosten zijn via de kleine vergoedingsregeling van de gageverklaring of als ondernemer aftrekbaar van de belastingen. Voor dit bedrag volg je workshops, krijg je videoclip coaching en nemen we jullie videoclip op.

Aanmelden doe je door een mail te sturen met bandnaam, contactgegevens en indien je die hebt links naar je website, facebook, youtube etc. naar info@peerproducties.nl

Meer informatie kun je vinden op www.stichtingpan.nl en www.popei.nl

www.facebook.com/gigtrigger

GigTrigger wordt georganiseerd door Peer producties in een samenwerking met PAN uit Nijmegen en PopEi uit Eindhoven en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van het Fonds voor Cultuurparticipatie, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland & Brabant, Kunstbalie Brabant en de gemeente Nijmegen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.