Gezond en Vitaal aan de Waal

Voor een oppeppen running of rustgevende Tai Chi kan iedereen zondag 6 maart bij Het Dijkmagazijn terecht. Beide programma’s zijn geïnspireerd door de energie van de natuur en brengen lichaam en geest in balans. Ze zorgen voor een gezonde start van de zondag en een goed begin van de nieuwe week.

Met ‘Natuurlijk lopen’ loopt u onder begeleiding van gecertificeerd running therapeut Hans Swartjes. De opbouw is afgestemd op uw individuele mogelijkheden. Het gaat bij ‘Natuurlijk lopen’ niet om het neerzetten van een prestatie maar om het plezier en de ontspanning. Daarnaast geeft het energie door opbouw van de conditie en het genieten van de prachtige groene omgeving aan de Waal. Het deelnemen aan een groep stimuleert tevens om in beweging te blijven! ‘Natuurlijk lopen’ is zeer geschikt voor beginnende lopers.

Irma Soetekouw begeleidt de Tai Chi met rustig “Chi” wandelen op het Waalstrand en tussen de wilgen. De langzame bewegingsoefeningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, en hebben een positief effect op zowel lichaam als geest. Met onder meer evenwichtsoefeningen, bewuste ademhaling en veel plezier. Elke zondag komen andere oefeningen aan bod. Na afloop van beide activiteiten keert u fit en ontspannen terug naar Het Dijkmagazijn, waar koffie en thee klaar staat.

Beide activiteiten worden (bijna) elke zondag georganiseerd in het kader van Beuningen samen in beweging. Het is mogelijk om aan elke bijeenkomst apart deel te nemen. Als de activiteit niet doorgaat (slecht weer), dan wordt dit op zondag om 9.00 uur bekend gemaakt via runningtherapie.net voor Natuurlijk lopen en zen4u.nl voor Tai Chi.

Gezond en vitaal aan de Waal, zondag 6 maart, 10.30 uur – 12.00 uur + nazit. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname: 5,00 € (excl. consumpties). Voor informatie en reserveringen: voor Natuurlijk lopen: info@kcenc.nl. Voor Tai Chi: info@irmasoetekouw.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.